-QM-
(2005/2006)





kami adalah
student,
Bachelor of Quranic with Multimedia Studies...
bnyak kenangan sesama kami yg tercipta kat cni...
ada yg manis..
ada yg pahit...
tp semua tu kami jadikan sebagai kenangan
yg x kan pernah dilupakan...
smpai bila2....
we all together2 4ever

nomie,as,k.nik,ubai,azma,nana,ct,dayah,aekmal,k.mas,yanie,fizah,anis,k.syahra,
k.sha,mas,sheila,jiha,nai,shakirah,k.huda,timah,nad,sarah,yan,
ramdhani,wanie,syafiq,shahir,nasuha,roy,azizi,anuar,zaki,din,azmi,faizal,joe,nawawi
menghitung hari...
detik demi detik...

klo di kira2 start drp saat ni...
ada lebih kurang 8 hari je lg
utk aku mengakhiri zaman stady ku kat university..

tp.....
utk melalui 8 hari tu,
rasa mcm 8 tahun...

dlm masa seminggu ni
aku kena abihkan 5 paper utk my final exam...
bygkan......5 paper beb...

tp kan....
naseb la aku punyer tesis dah setel..

fuuuhhh....lega..
tu pon bknnyer mudah..
ada la semggu aku x tdo mlm coz nk siapkan tesis tu..
hmmmm....
bkn senang nk bergelar graduate ni...
mcm2 nk kena lalui...

tp berkat kesabaran aku...
hampir 4 tahun aku blajar kat u ni..
Alhmdulillah, smpai gak aku ke penghujungnya...
tp tu lah..
slagi x setel 5 paper ni,
hati aku x kan senang...uhuhuhu

so,
aku harap sgt korg bg lah sokongan &
doakan lah kejayaan aku n kwn2 aku...
to be success for this final exam!
coz kejayaan ni penting utk kami
meneruskan kehidupan selepas bergelar graduan nanti.

tq wat sahabatku yg berada di negara org skarg ni..

jasamu akan ku kenang sampai bila2..
pertolongan mu dlm tesisku sgt2 dihargai...
Hanya Allah dapat membalas jasamu..
semoga kau akan sentiasa mendapat keberkatan dari Nya..
Amiiinnnn.....


kalau tengok video ni sure pecah perut...
jom gelak sama2..
hahahaaa...


video


dah abih gelak????
jom kite nyanyi ngan hippo!!!

video
hari ni nk citer pasal novel...
ramai yg suka baca novelkan..
aku mmg minat sgt baca novel..
especially novel alaf21..
novel first yg aku baca, tajuknya "Ombak Rindu".
novel ni ditulis oleh Fauziah Ashaari..
start drp tu lah aku suka bc novel...
hehehhe..
kat bwh ni aku senaraikan antara novel yg jd favourate aku la..
dah berulang kali aku baca..
semuanye best giler...
kalau nk tau lebih lanjut pasal novel2 ni..
korang klik je kat novel2 tu...







salam...
ini adalah blog pertama saya.
semoga kita dpt berkongsi ilmu & maklumat
sbagai panduan utk kita semua..