SALAM SEMUA...

jumpa lagi kita...hari ni nak story ckit..terutama bg sesiapa yg berminat dgn bisnes..

YANG MANA SATU DIRI ANDA???


HyprobulksmsVSS-Very Sad Story??Adakah dengan mencari pekerjaan lain dapat memberi jaminan kepada anda untuk membina kehidupan yang lebih baik setelah diarahkan berhenti kerja. Lihat lah keadaan ekonomi sekarang..agak-agak senang tak nak dapat kerja baru??

Anda Makan Gaji??Kalau sekadar gaji cukup-cukup makan, macammana boleh berasa bahagia mahupun berpuas hati dengan apa yang anda perolehi? takkan nak bertahan saja dengan apa yang ada..kecik hati tak jika part time pun dah boleh lawan gaji bulan-bulan??

Anda Ahli Perniagaan??Kan lebih bagus kalau anda ada 'backup'. Ingat! Sediakan payung sebelum hujan..

Anda Surirumah??Perbelanjaan anda semikin meningkat, termasuklah perbelanjaan anda sendiri.. Sekurang-kurangnya dapat mengurangkan beban pasangan anda selain perolehi pendapatan sendiri. OK ke tak duduk rumah pun dah dapat pendapatan sendiri, dapat tolong suami, anak-anak, keluarga..

Anda Mangsa Pelaburan??Sudah-sudahlah dengan angan-angan nak jadi kaya tanpa berbuat apa-apa. Ingat!! 9/10 daripada sumber pendapatan adalah daripada perniagaan bukan pelaburan!

Anda Pesara??Bagaimanakah anda boleh menggandakan pendapatan selain bergantung duit 'pencen' sahaja? Jangan cepat berasa selesa kerana segala hutang dan tanggungjawab anda berjalan seperti biasa..

Anda Pelajar/Bakal Graduan??Belum tentu lagi anda keluar sebagai graduan yang mempunyai pekerjaan yang baik. Sampai bila pula mahu mengharapkan bantuan MBF (Mak Bapak Finance), PTPTN?? Ok tak jika part time semasa belaja lagi dah boleh tanggung kehidupan di universiti?? Anda senang, Ibubapa pun senang..

Anda Bekerja Over-time??Berbaloikah dengan bekerja lebih masa anda itu?? Kalau dalam bisnes ni sehari anda boleh menjana pendapatan 4 angka. Kalau kerja lebih masa anda itu dapat berapa??

Harga apapun akan terus naik dan terus naik lagi...Gaji naik setahun SETAHUN SEKALI...Harga barang naik BERKALI-KALI...susah nak turun...

kerjalah sekuat mana pun..kehidupan makin lama makin susah...Hutang makin lama makin bertambah...

Cara atasi kenaikan harga bukanlah dengan berharap harga akan turun,tapi pastikan pendapatan kita naik jauh lebih tinggi dari kenaikan harga barangan.... "

Hari ini, terdapat 4 Golongan...

Banyak MASA Tak ada DUIT
Tak ada MASA tapi banyak DUIT
Tak ada MASA & Tak Ada DUIT
Banyak MASA & Banyak DUIT..

Sertai HyproBulkSMS ==>

http://www.hyprobulksms.net/index.php?id=puteri85

Kerja fulltime 30 hari =RM2000 sebulan
Buat part time diHypro 30 hari= RM19700
Mana satu pilihan anda?==>

http://norhamizun.rahsiahypro.com/

Ikhlas,
NOOR HAMIZUN BINTI YAHAYA
017-5583249

ps: modal 3 angka sekali bayaran untuk pendapatan 5 angka secara part time..
Mana satu pilihan anda..

0 comments:

Post a Comment